Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelling retourneren?

U heeft altijd 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen op het moment dat u het artikel heeft ontvangen. Wanneer u het artikel terug wilt sturen kunt een mail sturen naar info@desk4success.nl of via dit formulier. De producten worden kosteloos bij u opgehaald.  U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangt van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Conform de algemene voorwaarden van Desk4Success.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Wij proberen altijd binnen 1 tot 5 werkdagen de goederen geleverd te hebben. Afhankelijk van het product. In sommige gevallen is het mogelijk om voor 10:00 uur te bestellen, de volgende dag geleverd te krijgen. Indien u dit wenst kunt u het beste via de chat (rechts onder in beeld) contact met ons opnemen. Dan kunnen wij uw bestelling extra aandacht geven.

Hoe gaat het verder nadat ik mijn bestelling geplaatst heb?

Nadat de bestelling geplaatst is neemt de koeriersdienst telefonisch contact met u op voor een bezorgafspraak.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorgkosten voor artikelen die per koerier verstuurd worden bedragen € 35,00 ex. B.T.W. Vanaf € 150 ex. B.T.W zijn er geen bezorgkosten.

Moet ik een account aanmaken om producten te bestellen?

Om producten te bestellen hoeft u enkel uw gegevens in te vullen bij het afrekenen.

Is het mogelijk om de producten af te halen?

Dat kan. Afhalen kan op afspraak het onderstaande adres:
Sharp Services / Desk4success
Leidse Schouw 2 F5
2408 AE Alphen aan den Rijn
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur

U ontvangt hiervan een bevestiging wanneer uw bestelling klaar staat.

Ik wil mijn bestelde bureau laten monteren, kan dat?

Dat kan u kiest het artikel Montage bureau. Binnen een straal van 25 km vanaf onze vestiging zijn er geen extra kosten. Daarbuiten bedragen de kosten 60 cent per kilometer incl. B.T.W. U ontvangt hiervoor een aparte factuur met een betaallink. Deze factuur dient voor montage voldaan te zijn.

 

Comments (0)

Laat een reactie achter