Veelgestelde vragen

Kan ik iets retourneren?

U heeft altijd 30 dagen de tijd om het artikel terug te sturen op het moment dat u het artikel heeft ontvangen. De producten worden kosteloos bij u opgehaald.  U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangt van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Dit alles gebeurt onder de algemene voorwaarden van Nieuwenburg Projecten.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Wij proberen altijd binnen 1 tot 5 werkdagen de goederen geleverd te hebben. Afhankelijk van het product en of de goederen op voorraad zijn. In sommige gevallen is het mogelijk om voor 9:30 uur te bestellen, de volgende dag geleverd te krijgen. Indien u dit wenst kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Wat zijn de bezorgkosten?

Vanaf € 150 incl. B.T.W zijn er geen bezorgkosten.

Moet ik een account aanmaken om producten te bestellen?

Om producten te bestellen hoeft u enkel uw gegevens in te vullen bij het afrekenen.

Is het mogelijk om de producten af te halen?

Dat kan. Afhalen kan op het volgende adres:
Nieuwenburg Projecten / Desk4success
Leidse Schouw 2 F5
2408 AE Alphen aan den Rijn
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur
zaterdag en zondag op afspraak

Vermeld dat u wil afhalen bij de notities onder de leverdatum en wij zorgen dat uw order klaar staat. U ontvangt hiervan een bevestiging.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial